Kan er kortsluiting ontstaan? Wat gebeurt er met slechte weersomstandigheden?


Panelen zijn goed bestand tegen zware weersomstandigheden als ze goed geïnstalleerd zijn! Zonnepanelen zijn geen bliksemafleiders. Er is overspanningsbeveiliging verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat de omvormer en eventuele andere apparaten in uw pand niet getroffen kunnen worden door eventuele blikseminslag op de zonnepanelen! Zelfs als het vriest en de zon schijnt op de(niet besneeuwde) zonnepanelen, dan doen zij nog steeds prima hun werk. 


Terug naar het overzicht

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact