Wat is salderen?


De meeste zonne-energie wordt overdag opgewekt, omdat op dat moment de zon schijnt. Veel mensen zijn dan op hun werk. Dit betekent  dat de opgewekte energie niet nodig is, omdat er geen apparaten gebruikt worden. De opgewekte energie die niet gebruikt wordt, gaat terug naar het elektriciteitsnet. Zodra u deze energie nodig hebt voor het gebruik van apparaten, kunt u de opgeleverde energie terug krijgen. 


Terug naar het overzicht

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact