Wat kost het ongeveer om zonnepanelen te laten installeren?


Dat ligt aan het soort dak waarop de zonnepanelen worden geplaatst. Zonnepanelen op een plat dak plaatsen is gemiddeld iets duurder dan op een schuin dak. Dit verschilt echter niet ontzettend veel. De kosten zijn uiteraard ook afhankelijk van het aantal panelen dat u wenst te plaatsen. 


Terug naar het overzicht

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact