Zonnepanelen voor Autobedrijf Greijmans Weert


Autobedrijf Greijmans in Weert was op zoek naar verduurzaming van het bedrijf en verlaging van de energiekosten. In overleg met Remozon heeft Autobedrijf Greijmans gekozen voor 140 zonnepanelen van het merk REC De zonnepanelen van REC zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor de Nederlandse weersomstandigheden (difuuslicht door bewolking). 

Website Autobedrijf Greijmans

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact