Extra subsidie zonnepanelen


Het huidige potje voor duurzaamheidsleningen in de provincie Limburg was uitgeput, maar er is goed nieuws. Er komt per direct € 6.000.000,- extra beschikking voor duurzaamheidsleningen voor huurders en particuliere woningbezitters.

 

Hiermee kunnen de 700 aanvragen die nog niet waren gehonoreerd, alsnog worden bekeken.

In totaal wil het provinciebestuur twintig miljoen extra beschikbaar stellen. Momenteel is er al 23,9 miljoen aan duurzaamheidsleningen uitgegeven.

 

Duurzaamheidslening voor zonnepanelen

 

De Provincie Limburg stimuleert met de duurzaamheidslening energiebesparende maatregelen. De lening die ongeveer 3% lager ligt dan de gangbare rentetarieven (met een ondergrens van 1,5%) maakt het financieel aantrekkelijk om te investeren in energiebesparing.

 

Een PV- of zonnepaneel zet (zon)licht om in stroom en valt hiermee onder de regeling. "Een standaard installatie van vier zonnepanelen (6 m2) levert per jaar gemiddeld 900 KWh elektriciteit op. Zonnepanelen zijn onderhoudsarm en gaan 25 tot 30 jaar mee."

 

Bron: Limburg.nl1limburg.nl & Dagblad De Limburger

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact