Wanneer is mijn verbruik gelijk aan mijn opgewekte energie?


Eén zonnestroompaneel van 240Wp produceert ongeveer 200 kWh per jaar. Wanneer u 3.000 kWh per jaar verbruikt, heeft u dus 14 zonnepanelen van 250 Wp nodig. Als u het verbruik in kWh van uw huishouden weet, kunt u nagaan hoeveel panelen er nodig zijn om te zorgen dat de opgewekte energie gelijk is aan het verbruik! Als er meer elektriciteit wordt opgewekt dan er nodig is, wordt de overgebleven elektriciteit terug geleverd aan het openbare elektriciteitsnet. De elektriciteitsmeter loopt dan terug of registreert de terug geleverde elektriciteit.


Terug naar het overzicht

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact