Remozon

Subsidies

 

Zowel op gemeentelijk, provinciaal als landelijk niveau wordt een keur aan initiatieven genomen, om de installatie van pv-systemen te bevorderen. Zoals de Energiebespaarlening voor particulieren en Verenigingen van Eigenaren, een initiatief van het Nationaal Energiebespaarfonds en de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis van de provincie Limburg, voor eigenaar-bewoners en huurders van bestaande woningen in de provincie Limburg. Of wat dacht u van het Zonnepanelenproject Zuidoost-Brabant, waaraan onder andere de gemeenten Asten, Best, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre deelnemen? Daarbij kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) 2018.

Via de Energiesubsidiewijzer checkt u eenvoudig welke subsidies en/of leningen in uw gemeente mogelijk zijn. Zo wordt energie opwekken en besparen nog aantrekkelijker!

Subsidies en BTW-teruggave
Particulieren die zonnepanelen installeren, kunnen de BTW voor de aanschaf en installatie van hun zonnepanelen terugvragen bij hun belastingaangifte. Hoe dit precies in zijn werk gaat, kunt u lezen op de website van de belastingdienst. En ook voor ondernemers zijn er diverse aftrekposten, waaronder de Milieu-investeringsaftrek (MIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Benieuwd wat Remozon voor uw project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact