Moet ik nu zonnepanelen bestellen, of wachten tot de prijzen verder dalen?


Prijzen van zonnepanelen(installaties) zullen op termijn verder dalen, maar het lijkt er op dat de sterkste daling van zonnepanelen geweest is. Door nu offertes voor zonnepanelen aan te vragen, kun je nog dit jaar profiteren van goedkope, schone elektriciteit die je zelf hebt opgewekt!


Terug naar het overzicht

Laatste nieuws

 • Remozon gaat verhuizen!

   

  Vanaf 1 juni 2018 zijn Remozon en Elektrotechniek Nederweert gevestigd op de Pannenweg 321 in Nederweert, waar we u nog beter en completer van dienst kunnen zijn. Onder andere in onze zonnepanelenshowroom, waar u de nieuwste panelen, omvormers en andere componenten kunt bekijken.

   

  Lees volledig artikel
 • Zet nu uw subsidieaanvraag klaar

   

  Zet als bedrijf of non-profit organisatie nu uw aanvraag klaar voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)

   

  Lees volledig artikel

Direct contact